Comprar cortines enrotllables

Per comprar cortines enrotllables per a interior es cuida molt més el disseny. S’ofereixen en una àmplia gamma de colors. És important fixar-se en tots els detalls. Fins el mecanisme i la cadena han d’encaixar amb la resta de la decoració!

Cortines enrotllables d’interior

Les diferents possibilitats d’accionament

Una altra de les formes de classificar les cortines enrotllables té a veure amb el sistema que es fa servir per recollir-les o estendre-les. Bàsicament hi ha tres possibilitats, la tradicional cadena, maneta o motor. En tots els casos, ha d’existir la possibilitat que puguis triar el costat en què es col·loquen.

Però, sobretot per als de grans dimensions, l’opció per comprar cortines enrotllables més recomanada és el mecanisme motoritzat. I, per descomptat, el futur de les cortines enrotllables passa per la implantació de la domòtica. Ja hi enrotllables amb sensors solars o programables, fins i tot els que es manegen a distància.

Diferents cortines enrotllables segons el seu acabat

Finalment, poden distingir aquest tipus de cortines depenent de l’element en el qual centres la teva atenció. Per començar, si parlem de materials el mercat ofereix des dels moderns enrotllables en teixit screen, fins a altres elaborats teixits càlids i naturals com el cotó, el polièster o fibres naturals, així com el pràctic Trevira que tan bon resultat dóna per a estades amb molta activitat i que requereixen de materials resistents.

A més de la tela, hi ha més components que marquen la diferència entre unes cortines enrotllables i altres. Per citar algunes de les més significatives: poden anar amb calaixera o sense calaixera. També hi ha les que s’instal·len al sostre o les que van fixades a la paret. O amb la barra inferior a la vista o oculta. Com a últim detall, hi ha les cortines enrotllables amb possibilitat de serigrafiat, per si vols assegurar-te una cortina realment personalitzada.

Tria la que més t’interessa tenint en compte quins són els tipus de cortines enrotllables i les seves característiques. En Cortinesonline.cat, com a experts que som en aquest tipus de solucions, pots trobar sempre una resposta.

Cortines estampades

Si el que vols són comprar cortines enrotllables estampades pots trobar molts dissenys i col-leccions, o bé personalitzar el teu desig a IMPersonal