Aquest lloc fa servir galetes per prestar els seus serveis, personalitzar anuncis i analitzar el trànsit. Si el fas servir, s'entén que acceptes el seu ús.

Termes i condicions d’ús:

 

Aquest lloc web és propietat i està operat per  cortinesonline.cat (CIF 35107037K). Aquests Termes estableixen els termes i condicions en què podeu utilitzar el nostre lloc web i els serveis que ofereix. Aquest lloc web ofereix als visitants la possibilitat d’adquirir Productes.

En accedir o utilitzar el lloc web del nostre servei, aprovareu que hàgiu llegit, entès i accepteu estar obligat per aquestes Condicions. Qui pot utilitzar el lloc web; quins són els requisits per crear un compte?Per utilitzar el nostre lloc web i / o rebre els nostres serveis, heu de tenir com a mínim 18 anys d’edat, o de la majoria legal d’edat en la vostra jurisdicció, i tenir l’autoritat legal, el dret i la llibertat d’acceptar aquests termes com a acord vinculant. No està permès utilitzar aquest lloc web i / o rebre serveis si està prohibit al vostre país o en qualsevol llei o regulació aplicable. 

Principals condicions comercials

En comprar un servei, accepteu que: (i) sigueu responsable de llegir el llistat complet de condicions abans de comprometre-vos a comprar-lo: (ii) contracteu un contracte legalment vinculant per comprar un servei quan es compromet a comprar un servei. I completa el procés de pagament de sortida si així ho requereix la prestació del servei. Els preus que cobrem per utilitzar els nostres serveis / per als nostres productes figuren a la pàgina web. Ens reservem el dret de canviar els preus dels productes que es mostrin en qualsevol moment i de corregir els errors de preus que es puguin produir inadvertidament. Podeu trobar informació addicional sobre preus i impostos sobre vendes a la pàgina de pagaments. "La tarifa per als serveis i qualsevol altre càrrec que pugueu incórrer en relació amb l’ús del servei, com ara impostos i possibles despeses de transacció, es cobraran en el moment del pagament. 

Política de devolucions

Per a qualsevol producte no danyat, simplement torneu-lo amb els accessoris i els envasos inclosos juntament amb el rebut original (o el rebut de regal) en un termini de 14 dies a partir de la data en què rebeu el producte i el canviarem o oferirem un reemborsament segons el mètode de pagament original. . A més, tingueu en compte el següent: (i) Els productes només es poden retornar al país on es van comprar originalment.

Garanties i responsabilitat dels serveis i productes

Quan rebem una reclamació de garantia vàlida per a un producte comprat amb nosaltres, repararem el defecte pertinent o substituirem el producte. Si no podem reparar o substituir el producte en un termini raonable, el client tindrà dret a un reemborsament complet a la tornada del producte a la nostra disposició. Pagarem l’enviament de productes reparats o substituïts al client i el client es farà responsable de l’enviament del producte devolut.

Propietat intel·lectual, drets d'autor i logotips

El Servei i tots els materials allotjats o transferits, inclosos, sense limitacions, programari, imatges, text, gràfics, logotips, patents, marques comercials, drets de propietat intel·lectual, fotografies, àudio, vídeos, música, i tots els drets relacionats amb la propietat intel·lectual, són propietat exclusiva de cortinesonline.cat Llevat que s’especifiqui explícitament en el present document, no es considerarà res d’aquests termes crear una llicència en o sota d’aquests drets de propietat intel·lectual i accepteu no vendre, llicenciar, llogar, modificar, distribuir, copiar, reproduir, transmetre, mostrar públicament realitzeu, publiqueu, adapteu, editeu o creeu obres derivades de manera pública.

Dret de suspendre o cancel·lar el compte d’usuari

Podem rescindir o suspendre el vostre accés al servei de manera permanent o temporal sense avís i responsabilitat per qualsevol motiu, incloent-hi que, si de forma unilateral determinem que heu infringit qualsevol disposició d'aquests termes o qualsevol llei o normativa aplicable. Podeu interrompre l’ús i sol·licitar l’anul·lació del vostre compte i / o qualsevol servei en qualsevol moment. 

Correu electrònic promocional i contingut

Accepteu rebre de tant en tant missatges i materials promocionals de nosaltres, per correu electrònic, correu o qualsevol altre formulari de contacte que ens proporcioneu (incloent el vostre número de telèfon per a trucades o missatges de text). Si no voleu rebre aquest material o avisos promocionals, només cal que ens ho notifiqueu en qualsevol moment enviant un correu electrònic a  cortinesonline.cat

Preferència de llei i resolució de conflictes

Aquests termes, els drets i els remeis que s’ofereixen a continuació, i qualsevol reclamació i disputa relacionada amb aquest i / o amb els serveis, es regiran, interpretaran i aplicaran en tots els aspectes únicament i exclusivament d’acord amb les lleis substantives internes d’ESPANYA sense respectar els principis de conflicte de lleis. Totes les reclamacions i disputes es presentaran i accepteu que es decideixin exclusivament per un tribunal de jurisdicció competent situat a Barcelona, Catalunya. Queda expressament exclosa l’aplicació de la Convenció de les Nacions Unides sobre contractes de venda internacional de mercaderies. Per qualsevol dubte o informació addicional os podeu posar en contacte amb nosaltres a través del formulari a disposició en el lloc web en l’apartat “on som” o enviant directament un correu electrònic a l’adreça següent  cortinesonline.cat , farem el possible per atendre la seva petició en la major brevetat.  

Manresa, 1 de Juliol del 2020.