Cortines Blanques screen : Screen de color blanc

Les cortines blanques de screen son un clàssic disposem d’un ampli catáleg de cortines screen, amb una àmplia gama de posibilitats en quant a teixits i mecanismes. Si tens ganes de veure un catáleg amb les opcions més actuals, visita la nostra web ( cortineonline.cat )

Nou Producte:

Referència SCBLA-5%   –    Nou producte

 Assessorament en cortina Tècnica

Confeccionem a mida cortines amb screen amb mecanismes per enrotllables , verticals i panel japonès.

Realitzem un estudi de quina és la cortina més adeqüada per a cada espai. Cada client ens presenta unes necessitats diferents: preu, disseny, llum… i la nostra missió és trobar la configuració més adequada.

Estalvi d’energia a la llar

El teixit Screen és un teixit tècnic que ens permet protegir del sol a la vegada que ens permet que entri la llum. Això ens permet estalviar energia ja que minimitzem l’efecte de la pujada de temperatura en èpoques de calor.

Estalvi en el PREU

La cortina de screen es una cortina que dona un gran resultat per poc preu, la seva duracio es quasi infinita ja que es fàcil de netejar i mantenir.

El preu sol esser molt mes barat que una cortina tirada.

Segueix els passos per comprar la cortina:

  • Escull l’ample i l’alt en que es troben les mides de la teva cortina.
  • Escriu-nos les mides:(Ample total de cortina x alçada de l’enrotllable).

Medir cortines

  • Escull el costat on vols la cadeneta

Cadenes cortines

  • Escull el color que vols en els soports i la cadena

Colors cadena

Entra les dades de PERSONALITZACIÓ de la teva cortina.

Per altra banda, si voleu cortines enrotllables estampades a mida, amb dibuixos per a tot tipus d’ambients de la llar, podeu anar a IMPersonal.

IMPersonal es part de nostra empresa hi tenim una web dedicada a col-leccions de cortines estampades classsificades en diferents col-leccions per esser més facil poder escollir la temàtica preferida.